top of page

O nama

O nama: Text
Microscope_edited_edited.jpg

            Dobrodošli, drago nam je da ste ovde sa nama.

​            Laboratorija „Farmakon BHL“ osnovana je 1996. godine i od samog početka bila je opredeljena da razume potrebe svojih pacijenata i da na poverenje uzvrati stručnim i kvalitetnim radom, vrlo uporno i dosledno. Kvalitet, naime, nije ni jednokratna ni višekratna kategorija, on zahteva kontinuitet i istrajnost da bi opstao. Od samog početka naš moto je bio da nam je pacijent na prvom mestu, uz bezuslovnu nameru da se ova ideja trajno reprodukuje. Početak je bio izazovan, ali sada, nakon 26 godina, možemo reći da smo, sledeći prvobitne principe, postali prepoznatljivi sugrađanima, ljudima u bližoj i daljoj okolini kao ustanova od poverenja u poslu koji radi. Poverenje je postalo uzajamno, a najbolji dokaz za to  su pacijenati koji su ovde od prvog dana, a svakim danom naš tim se uvećava.

          Laboratorija „Farmakon BHL“ je tokom godina unapeđenja radnih resursa došla do nivoa da je danas opremljena najsavremenijom laboratorijskom opremom, tako da se laboratorijske analize izvode na automatizovanim hematološkim, biohemijskim, imunohemijskim i urinskim analizatorima. Svakodnevno se sprovodi kontrola kvaliteta analiza i stručnog rada sa ciljem kontinuiranih unapređenja. Ali posebnu vrednost, a u međuvremenu su stekle okolnosti za to, predstavlja naš tim zaposlenih, koji je izuzetan ljudski potencijal i koji je, potpunim razumevanjem izvornih principa, učinio da je „Farmakon BHL“ danas ono što nam je i bio prvobitni cilj: medicinska laboratorija koja ne postoji samo zato da bi radila laboratorijske analize, već i da promoviše humani princip zdravstvene struke.

            U vreme epidemije virusom Sars-Cov-2, u uslovima maksimalnog opterećenja celog sistema, naš tim je dao sve od sebe da da uradi sve i pomogne svima koji su nam se obratili i smatramo da smo u tome uspeli.

O nama: Welcome
bottom of page